Verzend-, bezorg- en retourbeleid

Post NL Logo

  • Bestelling worden standaard de eerstvolgende werkdag na aankoop verzonden (indien op voorraad).
  • Wij verzenden onze pakketten via PostNL.
  • Alle genoemde prijzen op de website ZzzDesign.nl zijn inclusief BTW.

Verzenden

ZzzDesign.nl biedt een snelle levering na uw online aankoop. Indien uw bestelling voorradig is en wordt betaald via iDeal, dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden met PostNL.
Van elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail en een track and trace nummer.

Bezorgen

ZzzDesign.nl verstuurt iedere bestelling via PostNL.
PostNL levert ook op zaterdag pakketten.

Indien u niet thuis bent als de bezorger het pakket af wil leveren, wordt het pakket de volgende dag, met uitzondering van zondag, opnieuw aangeboden. Is er bij de tweede bezorgpoging ook niemand aanwezig, dan kunt u het pakket vanaf de volgende werkdag ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Ophalen

U kunt in hoge uitzondering een bestelling ook afhalen in Amsterdam-Centrum. U betaalt dan geen verzendkosten. Neem contact op met ons via info@zzzdesign.nl om een ophaalafspraak te maken.

Retouren

Bij ZzzDesign.nl geldt voor alle webshopbestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de bestelling hebt ontvangen. Binnen deze bedenktijd mag u het artikel bekijken en/of gebruiken, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Bent u niet tevreden over de bestelling? Dan kunt u de bestelling retour zenden. Neem altijd voorafgaand aan de retourzending contact op met ons via info@zzzdesign.nl.

Niet vooraf aangemelde retourzendingen zullen worden geweigerd. Gebruikte, beschadigde of incomplete producten zullen niet retour worden genomen.
Conform onze algemene voorwaarden zijn de verzendkosten van de retourzending voor de consument.

Ruilen

Indien u niet tevreden bent over een gekocht object, is er de mogelijkheid te ruilen, binnen de bedenktijd van 14 dagen. Het nieuwe object wordt pas verzonden als het oude is ontvangen. Indien het nieuwe object moet worden verzonden per pakketpost, worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.
Neem altijd contact op met ZzzDesign.nl als u een artikel wenst te ruilen.